تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمی

خورش ناردون با مرغ یا گوشت ( از غذاهای مازندرانی )


http://behfun.com/up/images/91u7tzetjeiatb40eqod.gif

 

 

خورش ناردون با مرغ یا گوشت ( از غذاهای مازندرانی )

 

 

www.behfun.com | بزرگترین سایت فرهنگی و تفریحی ایرانیان


 

مواد لازم:

۱ عدد مرغ

۲ عدد پیاز درشت

۵ عدد انار متوسط

۱ قاشق رب گوجه فرنگی (اگر رنگ انار قرمز نباشد)

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیازها را خرد و در روغن طلایی می کنیم، دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم و در کنار مرغ یا گوشت که از قبل سرخ و با مقدار کمی آب پخته شده و تنها یک پیمانه آب داخل آن باقیست قرار می دهیم، و بدون آنکه درپوش قابلمه را بزنیم (زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت با حرارت ملایم روی حرارت قرار می دهیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد. این خورش باید به غلظت فسنجان باشد و به روغن بیفتد. در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.

نکته: در روش سنتی انارهای ریز، بسیار قرمز و ترش که به انار جنگلی معروف است و در جنگل های شمال یافت می شود در این خورش استفاده می شود.

 

 

 

 

 

http://behfun.com/up/images/floiw02f1hv673movxf.gifhttp://behfun.com/up/images/floiw02f1hv673movxf.gif

iconبرچسب‌ها : آشپزی, آشپزی ایرانی, آشپزی سنتی, آشپزی شمالی, آشپزی مازندرانی, آشپزی نوین, آشپزی و شیرینی پزی, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی آنلاین, آموزش آشپزی ایرانی, آموزش آشپزی و شیرینی پزی, آموزش غذاهای شمالی, آموزش غذاهای مازندرانی, انار, انارتیم خورش, انارنیم, خانه داری وآشپزی, خورش, خورش انار, خورش ناردون, خورش ناردون با مرغ یا گوشت, خورش ناردون با مرغ یا گوشت ( از غذاهای مازندرانی ), خورشت, خورشت انار, دستور آشپزی ایرانی, سایت آشپزی, سایت آموزش آشپزی, طرز تهیه, طرز پخت انواع خورش, طرز پخت خورش, غذا, غذاهای, غذاهای مازندرانی, مازندران, مازندرانی, مرجی پلا, مرجی پلا نازخاتون, مرغ, مرغ یا گوشت, ناردون, هنر آشپزی, گوشت,
  • نوشته: مدیریت سایت
  • سه شنبه 14 تیر 1390
  • نظرات()