تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمی

طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو


طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو


طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو


مواد لازم

گوجه فرنگی= ۴۰۰ گرم
بادنجان= سه عدد
گردوی آسیاب‌شده =یک پیمانه
کره= 100 گرم
سیرداغ =سه قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل و نمک= به میزان لازم
تخم‌مرغ= دو عدد
سیر =دو حبه

طرز تهیه

بادنجان را کباب پز کرده و بعد از ساطوری‌ کردن با یک لیوان آب و دو حبه سیر می‌گذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه می‌کنیم. بادنجان و گردو باید به روغن بیفتد، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را نگینی کرده و با کره و سیرداغ تفت می‌دهیم و با ادویه‌ها به مواد بالا اضافه می‌کنیم. باید حرارت ملایم باشد تا کاملا گوجه‌فرنگی‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نیمرو کرده و روی میرزاقاسمی آماده شده می‌گذاریم.

iconبرچسب‌ها : طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو, طرز تهیه میرزا قاسمی, گردو, طرز تهیه, میرزا قاسمی با گردو, با گردو, طرز, تهیه, میرزا قاسمی, تهیه میرزا قاسمی, تهیه میرزا قاسمی با گردو, بادنجان کباب پز,
  • نوشته: مدیریت سایت
  • یکشنبه 13 آذر 1390
  • نظرات()