تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمی

طرز تهیه فلافل



http://hamkaran.biz/images/hshablon.gif




طرز تهیه فلافل




joks.ir



تا حالا شده بعد از یك خرید خسته كننده از كنار مغازه فلافل فروشی رد بشین و بوی اون فلافل تحریكتون نكنه؟ یكی از دوستانم می گفت من تا حالا بیست بار فلافل درست كردم و هر بیست بارشو ریختم دور ... نه مزه بیرون رو داشت نه پوكی بیرون و نه پفش رو.. خوب حالا دوست دارین بدونین چرا هیچ وقت فلافل هاتون طعم بیرون رو نمی ده . مطمئن باشین اگه یه بار این روش پخت رو به كار ببرین فلافل هاتون معروف می شه و محبوب...


موادلازم :


نخود

پیاز

 نمك و فلفل

 ادویه فلافل

 آویشن و جعفری خرد شده

بكینگ پودر

روغن مایع

سس مخصوص فلافل ( سس سفید و قرمز و آب تمبر هندی)




طرز تهیه:


برای تهیه فلافل اصلی ترین مهره نخوده !!!


اگه یه كاسه سر خالی نخود رو خیس كنید به نظر من بسه ! البته از دفعه های بعد اندازه دستتون میاد.

این یك كاسه نخود رو خیس می كنیم به مدت دو روز . نكته مهم اینه كه آب نخود در طول این دو روز باید چند باری عوض بشه می تونین روزی سه بار آبش رو عوض كنین .

نمی دونم دستگاه 1 2 3 مولینكس دارین یانه بهترین راه چرخ كردن نخود همین دستگاهه و اگه هم نه كه باید در چرخ گوشت بریزین و حداقل دو بار چرخش كنین شایدم سه بار البته نباید نخود به صورت پوره در بیاد دونه های نخود باید معلوم باشه . یكدست و یكنواخت . اگه ذرهایی چرخ نشده ای مونده جداشون كنین.

یك عدد پیاز متوسط هم یا چرخ كنین یا با قسمت بسیار ریز رنده كنین و داخل نخودهای چرخ شده بریزین.

نمك هم به مقدار لازم و فلفل فراوون (سعی كنین فلفل قرمز استفاده بشه)

نوك قاشق چایخوری بكینگ پودر برای پف كردن (به مقدار كم)

آویشن به مقدار خیلی خیلی كم

(بعضی ها از جعفری كاملا خرد شده هم استفاده می كنن)

و مهمترین

نمی دونم تا حالا اسم ادویه فلافل رو شنیدین یانه ! بله این همون چیزیه كه این فلافل فروشی های ناقلا از همه قایم می كنن . پس این ادویه رو قبلا از عطاری خریداری كنیدو دوقاشق پر غذاخوری به نخودها اضافه كنین.

همه مواد رو قشنگ ورز بدین و مخلوط كنین . و به مدت یك ساعت در یخچال بگذارین .

بعد از بیرون اوردن اگه خوب تو دست جا گرفت كه خوبه اگه هم نه می تونین یك قاشق غذاخوری یا حداكثر دوقاشق غذاخوری آب به این مواد اضافه كنین.

یه قالب فلافل هم بگیرین كه تو پلاستیك فروشی ها و یا لوازم قنادی فروشی موجوده.به مقداری كه همون قالب داره توش بریزین و در ماهی تابه ای كه روغن مایع فراوون داره برگردونین و سرخ كنین.

نكته ای كه موقع سرخ كردن باید رعایت بشه اینه كه اول شعله رو خیلی خیلی كم كنین و فلافل ها رو در ماهی تابه پر كنین و در ماهی تابه تون رو برای چند دقیقه بگذارین تا فلافل ها مغز پخت بشن و موقع خوردن مزه خام نخود حس نشه. و بعد از چند دقیقه درش رو بردارین و مواظب باشین بخاری كه روی در رو گرفته تو ماهی تابه نریزین .بعد از سرخ شدن باید داغ داغ سرو بشه و حتما برای خوردنش از نون باگت استفاده كنید . به همراه سس مخصوص فلافل

یه نكته برای سرخ كردن (سرخ كردن همه چیز) مثلا یه تیكه مرغ رو در نظر بگیرین نباید بزارین یه طرف مرغ سرخ بشه و بعد طرف دیگه رو سرخ كنین حتما باید یك طرف سرخ نشده برش گردونین و طرف دیگه رو بزارین یعنی هر دو طرف مرغ طی دو مرحله باید سرخ بشه. اینطوری هم خوشمزه تره و هم مغز پخت تر!



سس مخصوص (سه قاشق سس قرمز رو با یك ونیم قاشق سس سفید مخلوط كرده بهش فلفل فراوون می زنیم و بعد از مخلوط كردن سه قاشق غذاخوری آب تمبر هندی(1 قاشق تمبر هندی رو دی این آب می ریزیم بعد از نیم ساعت حلش می كنیم و هسته ها و پوسته های تمبر هندی رو می گیریم) رو داخل سسمون می ریزیم.

موفق باشی دوست عزیز




********************************************




آموزش میوه آرایی و سفره آرایی  

 

 

 

 

 
آموزش میوه آرایی و سفره آرایی  شامل  2  عدد سی دی است که این سی دی ها عبارتند از:

 
vcd آموزش سفره آرایی 1 ( آرایش سبزیجات و میوه آرایی ) قابل استفاده در كا مپیوتر و VCD مدرس خانم ساناز مینایی


شامل : سبد از هندوانه - گل از الویه - دلقك از الویه - ماهی از خیار - زنجیر از خیار - نهنگ از خیار - قو از سیب

 

VCD آموزش سفره آرایی 2 ( آرایش سبزیجات و میوه آرایی ) قابل استفاده در كا مپیوتر و VCD مدرس خانم ساناز مینایی

 

شامل : گل از چغندر - قارچ از تربچه - گل رز از تربچه - گل رز از گوجه فرنگی - گوجه فرنگی برای تزئین اطراف غذا - گلدان گل از هویج و تربچه گل نرگس از ترب سفید - سمور از هندوانه

 


 

قیمت 2دیسک : 4200 تومان

 


آموزش ساخت گل با تربچه ، گل با چغندر،

 

 

(عکسها تزئینی است)

 

8g7g 

 

گل با گوجه فرنگی ، تزئینات با گوجه فرنگی،

 

 

 

 

 

 

سبد هندوانه ، گل با الویه ، قو باسیب ،

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ماهی ازخیار، گل با ترب سفید ،

 

 


 


 

 

 

 
گلدان گل ازهویج وتربچه و….

 


و دهها مدل زیبای دیگر…

 

 

 

 

اگر میخواهید همیشه سفره مهمانیهای خود را جزو بهترینها کنید این

مجموعه آموزشی را به شما توصیه میکنیم

 

 

 

 با کمک این dvd میتوانید در مجالس به سفره آرائی پرداخته و هنر

خود را رو کنید و حتی درآمد مناسبی از این راه کسب کنید!

 

مجموعه آموزشی تزئینات سفره و سفره آرایی ارائه شده  در  یک dvd بصورت تصویری VCD و به زبان فارسی سفره منزل خود را به زیبا ترش شکل ممکن بیارایید

 

 

قیمت 2دیسک : 4200 تومان

 

 

 



iconبرچسب‌ها : طرز تهیه فلافل, tghtg, فلافل, طرز پخت فلافل, روش تهیه فلافل, خرید فلافل, ادویه فلافل, آموزش فلافل, بهترین روش تهیه فلافل, بهترین دستور برای فلافل, دستور تهیه فلافل, دستور فلافل, فلافل بندری, فلافل جنوبی, فلافل لبنانی, فلافل عربی, فلافل خوشمزه,
  • نوشته: مدیریت سایت
  • پنجشنبه 31 فروردین 1391
  • نظرات()